Фенове предлагат бъбрек за Ламар

Фенове предлагат бъбрек за Ламар | StandartNews.com

Повече няма да пипна дрога, заяви падналият ас от НБА

Фенове са готови на невероятна жертва, за да спасят идола си Ламар Одъм. Те заляха страниците в социалните мрежи на бившата звезда от НБА и на половинката му Кло с предложения да дарят един бъбрек, за да му помогнат. Двукратният шампион с "ЛА Лейкърс" едва отърва кожата след петдневен непрестанен купон с дрога, хапчета, виагра и проститутки. Появи се информация обаче, че бъбреците му са сериозно повредени и се нуждае от операция. "Ако е нужно - подарявам му един от моите без пари", написа запалянко.

Одъм е претърпял две спешни операции, за да мине трапа. Освен това е обещал на съпругата си Кло повече да не пипне дрога. В замяна тя оттегли молбата си за развод. "Това може и да спаси брака му, но със сигурност - живота. Ламар го искаше", обяви една от двете проститутки Дарил Строубери, в чиито прегръдки Ламар едва не умря.

Полицията пък смята, че вина за състоянието му има странно хапче с неустановен състав и произход. Ламар имал няколко такива в плик, намерен в джоба му. "Със сигурност не са виагра", отсякоха властите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай