Едо: Тръгвам си, ако някой ми се меси, отсече спецът

Едо: Тръгвам си, ако някой ми се меси, отсече спецът | StandartNews.com

Едуард Ераносян вече официално е треньор на "Лудогорец". Това стана факт и на книга, след като "орлите" скъсаха договора на Бруно Рибейро заради неявяване на работа. Пловдивчанинът от август ръководеше тима от пейката, но официално се водеше само помощник. В екипът му остават Ради Здравков, Серхио Марти и Хавиер Рамос. Единственото ново име е Любомир Шейтанов. Помощникът на Ивайло Петев ще се грижи за вратарите в Разград.

"Аз съм свикнал навсякъде да ходя сам, малко съм особняк, единак. Затова не искам да водя хора с мен. За първи път си позволявам такова нещо. Шейтанов обаче откри Владо Стоянов. Ще направи конкуренция за поста. Иначе имам двама прекрасни вратари", заяви пловдивчанинът в интервю за "Дарик радио".

"Отстрани е много лесно, тези точки така звучат, все едно ги раздават без нищо. Не мога да го гарантирам, трябва да имаме уважение към всеки. "Лудогорец" има добри играчи, но има време, дано да сме шампиони. Условията са отлични, имам и забележки, но няма да ги разкрия. Ще ги променяме в движение", каза още Едо. Любимецът на феновете на "Локо" (Пд) отсече, че няма конфликт с Владо Стоянов, който заби на пейката.

"Засега г-н Домусчиев ме пита за всичко, иска да чуе моето мнение. Не ми е давал съвети, и се надявам, че ще продължи така. Защото по този начин си тръгнах от няколко клуба, където президентите започнаха да разбират повече от мен от футбол", завърши Ераносян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай