Джошуа се развилня след загубата от Усик. После се изповяда на ринга

Британецът очевидно не прие добре загубата

Джошуа се развилня след загубата от Усик. После се изповяда на ринга | StandartNews.com

Антъни Джошуа (Великобритания) допусна втора загуба от украинеца Олександър Усик и поради това не успя да си върне поясите на WBA, WBO и IBF.

Двамата направиха истинско зрелище в Джеда (Саудитска Арабия), като накрая съдиите отново присъдиха победата на Усик с разделено решение.

Британецът очевидно не прие добре това и се развилня, като първо хвърли зад въжетата два от поясите на Усик, след това тръгна да се прибира в съблекалнята, но впоследствие реши да се върне на ринга, взе микрофона и изнесе патетична реч, в която говори за най-различни неща.

„Ако знаете историята ми, ще разберете защо съм толкова развълнуван. Не съм започнал в бокса като аматьор, който от малък е бил голям талант. Бях в затвора, излязох под гаранция и си скъсах задника от тренировки. Исках да мога да се бия".

"В момента крада от времето на Усик и съжалявам, но това е заради страстта, която влагам във всичко това. Той ме победи тази вечер, може би можех да се справя по-добре, но… Вложих много усилия. Нека чуем аплодисменти за новия световен шампион в тежка категория!“, бяха първите думи на Джошуа.

„Аз не съм боксьор за 12 рунда, аз съм нова порода боксьор в тежка категория. Майк Тайсън, Сони Листън, Джак Демпси, те не правят комбинации в стил Роки Марсиано. Аз съм като камък, аз съм тежък, работя здраво. Този тип е феноменален талант, нека да извикаме три пъти за него“, заяви още британецът, цитиран от "Тема:Спорт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай