Домусчиев на обяд с Капело

Босът на "Валенсия" осъмва в клуб, дарява Любо Пенев

Домусчиев на обяд с Капело | StandartNews.com

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев обядва с един от най-великите треньори на нашето време Фабио Капело. Идеята на родния бизнесмен беше да обмени идеи с италианския специалист за развитието на шампионите в европейския футбол. Домусчиев покани Капело и на двубоя в Лига Европа срещу "Валенсия". Дон Фабио е в София по покана на УниКредит Булбанк и проведе бизнес закуска с изпълнителния директор на банката Левон Хампарцумян.

 

"Много интересни неща ми каза, няма как да сложа приоритет", заяви след обяда Кирил Домусчиев пред "Гонг", "Капело е интелигентен най-вече човек, а след това треньор и мениджър. Направи ми впечатление, че не се е възгордял, нормален и човечен. Много неща, които ние правим, се припокриват с мнението му".

 

Президентът на "Валенсия" Амадео Салво пък го удари на забава в столицата ни. Заедно с колеги той посети популярно заведение. Гостите бяха доста весели и напуснаха клуба в ранните часове на четвъртък. Все пак Салво стана навреме да приеме в хотела Любо Пенев и да подари фланелка с номер 9 на бившия капитан и голмайстор на "прилепите". От своя страна българинът написа посвещение върху друг екип на "Валенсия". Любо се срещна и прегърна с треньора Хуан Антонио Пици. Ел Голеадор изкара 6 години на "Местая", като заби над 100 попадения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай