Домусчиев: "Ботев" и Литекс" играха приятелски мач

Домусчиев: "Ботев" и Литекс" играха приятелски мач | StandartNews.com

Бомба във футбола хвърли собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев. Той заяви, че "Ботев" и "Литекс" са играли приятелски мач през изминалия уикенд. Тогава пловдивчани загубиха с 0:1 в Коматево в ""А" група.

Домусчиев говори в специално интервю за предаването „А" група Токшоу". Той разкри, че Георги Дерменджиев остава треньор на "Лудогорец" до лятото. Босът на разградчани намекна, че Роман Безяк, Даниел Абало и Фабио Ешпиньо може да си тръгнат от отбора. „Не познавам добре новите инвеститори в ЦСКА", добави Домусчиев. Той заяви, че Лудогорец ще подкрепи „малките" клубове за телевизионните права.

Бизнесменът защити Козмин Моци за скандала, последвал влизането му срещу Николич от ЦСКА. . Домусчиев заяви, че има тенденциозност в това, което се пише за Лудогорец, а в медиите има пристрастни журналисти. Кирил Домусчиев заяви още, че в Дисциплинарната комисия има петима левскари и затова състезателните права на Козмин Моци са спрени за мача със "сините" тази вечер.

"Козмин Моци си е Козмин Моци. Добре го познавам като човек. Той е силен характер, един от лидерите в отбора независимо, че е чужденец. Той е един от лидерите, на които се крепи този отбор. Първо, има огромна тенденциозност в това, което се пише срещу "Лудогорец". Има левскари и цескари в медиите. Но така е в България, кавото и да правиш винаги ще бъдеш оплют", коментира Кирил Домусчиев за предаването "А група Токшоу".

"Той игра за топката и му вярвам. Едва ли умишлено е направил нещо, за да го изгонят. Наказахме го за средните пръсти. Затова не ходя на мачове, защото нивото на публиката, която ходи на някои мачове, е много ниска. Гледат къде е Домусчиев и къде е Петричев да плюят и да хвърлят камъни. Простотията е голяма и всичко, което се пише срещу Домусчиев е тенденциозно. В определени медии не видях акценти, че ЦСКА е паднал с 0:4", завърши босът на шампионите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай