Димитър Димитров остава в Казахстан

Херо няма да подава оставка от Иртиш

Димитър Димитров остава в Казахстан | StandartNews.com

Българският треньор на Иртиш (Казахстан) Димитър Димитров няма намерение да подава оставка, съобщи за Sports.kz агентът на специалиста Мирчо Димитров. Снощи изпълнителният директор на ПФК Левски Павел Колев обяви името му като опция за нов наставник на "сините" след уволнението на Георги Дерменджиев. 59-годишният български треньор е под натиск заради лошата серия на павлодарци от началото на настоящата кампания, в която отборът загуби последните си три мача от шампионата без да отбележи гол и вече има пет поражения в седем срещи.
"Към настоящия момент въпрос за раздяла между Димитър Димитров и Иртиш не стои на дневен ред. Специалистът има договор за още две години с павлодарския клуб и смята да го изпълни. Неуспехите на Иртиш на старта на сезона са с временен характер. В най-близко бъдеще ситуацията ще се подобри", заяви Мирчо Димитров,  цитиран от БТА, като подчерта, че никой от ръководството на клуба не е поискал оставката на българския старши треньор.
Димитър Димитров - Херо пое състава за втори път през юли миналата година в тежка ситуация, но успя да го спаси от изпадане от елита.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай