Десислава пее новия химн на "Лудогорец" (ОБЗОР)

Десислава пее новия химн на "Лудогорец" (ОБЗОР) | StandartNews.com

Наясно сме какви играчи искаме през лятото, обяви Петричев

Още една страхотна изненада очаква феновете на "Лудогорец" за големия празник утре по повод 70-годишнината на клуба и откриването на трибуна "Моци". Една от най-известните фолк певици Десислава ще изпълни новия химн на "орлите". Текстът е на Мариета Ангелова, а аранжиментът е на популярния композитор Георги Андреев. Пищната блондинка ще зарадва привържениците на шампионите непосредствено преди традиционния полет на орлицата Фортуна за старта на мача срещу "Локо" (Сф), който може да гарантира и четвъртата поредна титла на разградчани. "Шегувахме се, че е по-лесно да влезеш в ШЛ, отколкото да си харесаш химн", изцепи се изпълнителният директор Ангел Петричев. "Категорично искам да кажа на всички привърженици, че програмирането на това тържество тече от доста време и никога не сме били сигурни, че може да бъдем шампиони на този ден. През зимата бяхме догонващи и не ни е минавало през ум, че може да спечелим по това време.

Във футбола човек трябва да бъде предпазлив и да не слага каруцата пред коня, добави той.
Както вече стана ясно, за събитието е поканена още малката звезда Крисия. Тя ще пее преди мача и на почивката. След двубоя пък фолк певицата Джена ще подгрее зрителите. Кулминацията ще е появата на голямата сръбска певица Цеца Величкович.
От "Лудогорец" напомниха на всички фенове, които ще дойдат да подкрепят отбора, да пазят билетите си за мача срещу "железничарите". Те ще им послужат и за деня на отворените врати на трибуна "Моци", който ще е в неделя от 10,00 ч.

Ангел Петричев разкри още, че в "Лудогорец" вече са почти наясно с плановете за лятна подготовка. "Още от зимата сме наясно с двата ни летни лагера. Те са фиксирани - единият е в България, другият в чужбина. Наясно сме с контролите с дати и съперници. Вече планираме и зимния лагер", каза той. "Селекционното звено работи много активно. И Методи Томанов, и Георги Дерменджиев обсъждат футболисти. Те са наясно какви хора са нужни и трябва да се привлекат. Ние обявяваме трансфер, когато имаме подписан договор", добави Петричев. "При всички положения ще има промени в "Лудогорец" откъм футболисти", завърши шефът на "орлите".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай