Дамян Дамянов поема тотото

Дамян Дамянов поема тотото | StandartNews.com

Легендарен боец става шеф, министър Кралев на среща в БОК

Българският спортен тотализатор (БСТ) до дни ще има ново ръководство, разкри за "Стандарт" новият министър на младежта и спорта Красен Кралев. Той е предложил начело да застане отново Дамян Дамянов, който имаше отлични резултати в първия "Кабинет Борисов". Председател на УС ще е легендарният ни борец Живко Вангелов. Новият министър държи да има приемственост и за това настоящият шеф на тотото Белчо Иванов ще продължи да работи, но вече като член на борда на БСТ. "За мен новият екип е от честни хора, които ще са си на мястото", коментира новият министър.

Той посети централата на БОК, където се срещна с председателя Стефка Костадинова и присъства на заседанието на Изпълкома.

"Приемаме визитата на министър Кралев като знак за продължаване на доброто сътрудничество между БОК и министерството", каза Стефка Костадинова, "Спортен човек като него може да бъде много полезен с доказания с опит в бизнеса и по-специално в мениджмънта и маркетинга". Тя връчи на министъра юбилейната книга "Олимпийската слава на България". Красен Кралев изрази увереност, че министерството ще остане надежден партньор на БОК. "Предстоят ми работни срещи с федерациите, очаквам предложения. Радвам се, че идеите за реформите се споделят от членовете на Изпълкома на БОК, заяви Красен Кралев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай