ЦСКА запали мрежата, връща си култов футболист

За последно игра в Жинан, също в Китай, а мина и през Насионал (Сао Пауло)

ЦСКА запали мрежата, връща си култов футболист | StandartNews.com

Източник: БГНЕС, архив

Отборът на ЦСКА-София върна Фернандо Каранга с изненадващ трансфер, който обяви по оригинален начин в социалните мрежи, предаде Dir.bg.

Първоначално в профила на клуба се появи мистериозното "42-3618-31", което предизвика куп коментари сред феновете, които не разбираха посланието.

После се появи "Добре дошъл отново Каранга", със снимка на бразилеца.

Оказа се, че това са мачовете - 42, изиграните минути (3618) и вкараните голове с екипа на "червените" за периода януари 2017 г. - юни 2018 г. След това бразилския голаджия бе продаден в китайския Хенан за близо 4 милиона долара, а там продължи по сходен начин - 30 гола в 76 мача.

За последно игра в Жинан, също в Китай, а мина и през Насионал (Сао Пауло) под наем за 9 месеца.

Именно в този период Фернандо имаше проблеми със закона в родината му, след като съпругата му Карла подаде жалба за домашно насилие срещу него. Той бе задържан, но засега съдебно дело няма.

На 32 години Каранга се връща в ЦСКА и ще е интересно да се види може ли да се доближи до формата, която показваше по българските терени при първия си престой.

В клуба вече има един играч, върнат години след фурор по родните стадиони - Данило Асприля.

Колумбиецът обаче основно бе резерва през есента, въпреки че вкара някои важни голове.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vess
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи