ЦСКА 1948 ужили Левски, драма на стадиона в Бистрица

Педриньо се превърна в герой за своите със страхотно изпълнение

ЦСКА 1948 ужили Левски, драма на стадиона в Бистрица | StandartNews.com

Източник: БНТ/Startphoto.bg

Отборът на ЦСКА 1948 победи с 1:0 Левски в едно от дербитата на 16-я кръг в българската efbet Лига. В продължение на четвърт час „червените“ играха с човек по-малко на стадиона в Бистрица и въпреки това се добраха до успеха, съобщава gol.bg.

Педриньо се превърна в герой за своите със страхотно изпълнение от около 22-23 метра. Бразилецът овладя пред наказателното поле на „сините“, завъртя се около оста си и без забавяне стреля с десния си крак в горния ъгъл на вратата зад Пламен Андреев.

Антонио Вутов след това се появи в игра срещу клуба, в който израсна, но вместо да помогне с нещо съществено за успеха на 1948, той направи глупав въздушен шпагат към главата на Андреев за една безнадеждна топка и дори удари стража на гостите. Първоначално му бе показан жълт картон, но видео-асистентите се намесиха и той справедливо бе изгонен за нарушението си в 80'.

В остатъка от мача домакините се затвориха много добре и не допуснаха нито едно реално положение пред вратата си. В една ситуация дори Рикардиньо симулира за дузпа, но Драгомир Драганов улови намеренията му и го наказа с жълт картон.

Отборът на Николай Костов може да съжалява за развоя на срещата, защото играчите му удариха по една греда през двете полувремена.

Крайният резултат се оказа 1:0 за ЦСКА 1948 и отборът вече се утвърди в топ 6 и при два мача пасив зад Левски има реален шанс, за да измести днешния си съперник в таблицата, защото разликата е само 1 точка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай