Бразилец скарал ЦСКА с мениджър

Бразилец скарал ЦСКА с мениджър | StandartNews.com

София. Марсиньо е причината за скандала между ЦСКА и агента Николай Жейнов, научи "Стандарт". "Червените" го обявиха за персона нонграта в сайта си в неделя, но часове по-късно изтриха обвиненията си към мениджъра.

"Армейците" забравиха да коментират случая и при завръщането си от Турция във вторник вечерта. Според запознати те са бесни, че Жейнов не е успял да продаде Марсиньо. Бразилецът бе спряган за Азербайджан и Румъния. С парите от продажбата му пък ЦСКА трябваше да купи Венци Христов. Сделките за Марсиньо обаче се провалиха. За капак от "Петролул" научили, че договорът му изтича през лятото. Така комшиите решили, че ще го вземат, без да се налага да плащат на ЦСКА. Вината веднага била приписана на Жейнов, нищо че информацията изтекла от друго място.

Пазарят Венци по време на мач

Драмата около Венцислав Христов ще се разплете на 13 февруари. Тогава ЦСКА ще направи пореден опит да го спазари с "Берое", и то по време на мач. "Червените" ще гостуват под Аязмото за контрола.

"Ще го чакам до последно", отсече Стойчо Младенов при завръщането на тима в България. "Това е едно от най-важните неща за развитието на нашия отбор. Футболистите също го харесват. Нещата обаче са в друго поле - финансово", каза още Стойчо. Той разкри, че "армейците" чакат и решението на Браян Ереро. "Дадено му е нашето предложение, чакаме отговор", завърши треньорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай