Божи превзе модата с "Малкото коте"

Божи превзе модата с "Малкото коте" | StandartNews.com

Нападателят Валери Божинов върви уверено по стъпките на Кристиано Роналдо и скоро може да има цяла модна линия "Малко коте". Стотици фенки полудяха по дизайнерските му фланелки, които ще носи под официални екип на "Партизан". Божи изпълни думата, която бе дал с помощта на дизайнерката Елена Манолкова, който съпруг също е футболист - бившият вратар на "Локо" (Сф) Владимир Манолков. Нейното ателие "Реджина" изготви тениските, с които Божинов ще къса мрежи в Сърбия. Първата от тях ще влезе в действие още в събота в градската битка с "ОФК Белград".

"Ето го оригиналното коте, което следи кариерата ми", написа в "Инстаграм" Валери по адрес на Елена. "Специален дизайнерски проект за талантливия футболист Валери Божинов", похвали се самата Манолкова. "Къде и как можем да си купим", питат фенките на Божи. ВБ86 и "Реджина" пускат серия в различни размери от S до 4 пъти ХL.

Валери обаче не е единственият в "Партизан", който прави шоу с всяка своя изява. Любимецът на феновете Саша Илич се похвали с култово фото в "Инстаграм". На него той дава "уроци" по пиано на младоците в Небойша Косович и Саша Лукич. Спецовете ги смятат за негови наследници. Естествено, Илич е далеч от изпълненията на Божи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай