Бой и революция след дебюта на Кака

Шефът на "Наполи" се гаври с Балотели, сваля бившата му

Бой и революция след дебюта на Кака | StandartNews.com

Торино. Меле помрачи повторния дебют на Кака с екипа на "Милан". Бразилецът почна титуляр като гост на "Торино", но бе сменен в края. "Росонерите" се измъкнаха с два скандални гола в последните минути за 2:2. В 87-ата мин Мунтари вкара след разбъркване, но остана съмнение за засада.

Дълбоко в продължението реферът Маса отсъди дузпа за "росонерите", но играч "биковете" лежеше близо 3 мин без играта да бъде спряна. След като Марио Балотели реализира, нервите на домакините не издържаха и те се опитаха да линчуват рефера, който даде край на мача. В мелето веднага скочиха Филип Мексес и Балотели, уж опитвайки се да разтърват побеснелите торинци.

"Това е просто нечувано. Не е честно. Ще искаме среща със съдийската комисия. Нещата ще се оправят само с революция", изригна треньорът на "Торино" Джампиеро Вентура.

"Играхме много слабо. Не успях да издържа да гледам дузпата. Щях да се разплача, за това се обърнах. До другия мач от първенството трябва да променим доста неща", сподели пък Масимиляно Алегри. Следващият двубой на "Милан" е именно с "Наполи", който няма грешна стъпка след първите три мача първенството. В Неапол отсега започват играта на нерви преди двубоя на "Сан Сиро". Шефът Аурелио Де Лаурентис се избъзика със звездата Марио Балотели. Той заяви, че е поканил бившето му гадже Рафаела Фико на въпросния мач.

"Ние ще гледаме мача заедно, като тя ще носи екип на Наполи. После може и да я заведа на вечеря", каза още Лаурентис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай