"Ботев" пази Камбуров с двама катаджии

"Ботев" пази Камбуров с двама катаджии | StandartNews.com

Вили Вуцов беше отново култов в коментара си преди двубоя за купата на "Ботев" с "Локо" от 17.45 на "Лаута" във вторник. "Има настроение в нашия лагер, ние сме фаворити, макар, че съперникът е във форма. Купата е наша цел, можем и да я спечелим. Най-опасен е Мартин Камбуров и затова ще вземем 2-ма катаджии да го пазят", изригна Вуцов.

Той коментира и оставката на досегашния му помощник Георги Чиликов. "Изненадах се много, че пожела да си ходи. Оставя ни, защото си има бизнес начинания в Бургас, жена му и двете му деца са там", обясни специалистът. И добави: "На "Лаута" ще направя доста ротации в състава. Чунчуков и Гамаков са с по 4 жълти картона, други пък сe нуждаят от почивка. На тежкия терен на "Локо" трябва да спрем с романтичната си игра. Играем в Пловдив и няма да минаваме табелата за край на града, така че се надявам да не сме притеснени. Нищо не знам за 250 000 лева премия, ако се класираме в шестицата".

Костадин Видолов се завръща като помощник-треньор в "Ботев" утре. Това обяви Вили Вуцов на брифинг преди Битката за Пловдив за Купата. Наставникът не спомена името на Магьосника директно, но "Стандарт" научи, че именно него е имал предвид. Самият Видолов не отрече новината и заяви: "Да водя разговори, обичам "Ботев" и скоро ще се разбере какво е бъдещето ми".

Пашев: "Канарите" са калпави космонавти

Водещият се на книга за треньор на "Локо", но всъщност помощник такъв Петър Пашев жегна здраво "Ботев" преди битката за Пловдив. "Който е решил да се оправдава с лош терен, не мога да му помогна. С това разполагаме - на това ще играем. Знаете приказката за калпавия космонавт, на който космосът му е крив. Теренът ще е еднакъв и за двата отбора. Иван Цветков е най-опасният футболист на "Ботев". Той е единственият, който може да измисли нещо нестандартно на терена", обясни Пашев. Той разкри и какво са решили "смърфовете" за Карагарен: Той няма да играе, макар че се натиска. Ще го запазим за мача с "Хасково".

20 ултраси надъхаха "Локо" (Пд)

за победа в мача с "Ботев". Те запалиха няколко факли и димки, като с песни се опитаха да повдигнат духа на момчетата, които тренираха под ръководството на Христо Колев - Бащата. Транспарант, гласящ: "Играйте за нас, а ние ще се бием за вас", повдигна допълнително настроението на "черно-белите" футболисти. Заниманието си те проведоха на помощното игрище, за да запазят в по-добро състояние основния терен за битката във вторник.

"Жълто-черните" шефове се събират

часове преди двубоя с "Локо" на 28 октомври. Новата управа на "Ботев" ще проведе първото си редовно заседание. Новите босове начело със стария Иван Джиджев ще изслушат доклади, подготвени от служителите на клуба. Ще се разисква и как и кога да се стартира строежът на стадион "Христо Ботев". В понеделник "канарите" тренираха за пръв път на осветление в Коматево, за да се подготвят за дербито, което също за сефте ще се проведе под прожекторите на "Лаута".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай