Бомба! Гриша Ганчев напуска ЦСКА

Това поне е заявил за момента

Бомба! Гриша Ганчев напуска ЦСКА | StandartNews.com

Дали утрото ще е по -мъдро от вечерта не се знае, но за момента Гриша Ганчев е заявил, че напуска ЦСКА!

За всеки истински цесекар конфликтът зрееше отдавна. След вчерашната продажба /поредна/ на ключов играч на тима - Али Соу, голяма част от публиката на ЦСКА не издържа.

Ето част от острата реакция:

" 5 години. 1825 дни. 43800 часа. 2628000 минути. Точно толкова време ЦСКА си "играйка" по родните терени. И точно когато се разиграе и нещата придобият нормален и завършен вид, започва гаражна разпродажба - трансфери, наеми и изпращане по куриер за наша сметка на всичко читаво в състава. Баста!

Искаме да попитаме Господина разни неща и да получим този път ясни и конкретни отговори пред цялата червена общност, без срещи и увъртания. Та, по същество: Докога вместо да надграждаме през зимата ще продаваме и градим отново напролет, когато е същинската борба на всички фронтове у нас?

Политиката на клуба умишлено ли е от типа "бит пазар" или просто някак си винаги така се получава всяка зима и лято? Имаме ли амбиции да се борим за купа и титла или целта е "играйкане" и "продавкване" до откат и докато алъш-веришът върви? Чувствате ли се конкурентни на Делиормана или ще лъскаме калъфките отново?

Това, разбира се, е реторичен въпрос. Нужно е да дадем и едно релевантно сравнение, понеже определени фенски кръгове и медии вече задвижиха колелото на пропагандата за "големите успехи" и стабилност, които се носят като манна небесна в Борисовата градина.

ЦСКА трябва да е победител във всеки един мач. Това сме ние и това трябва да е нашият облик - сила, класа и шампионски манталитет, който в последните години позагубихме, но само в спортно-технически план, защото "Сектор Г" никога не е спирал да бъде първи. Виждаме това убеждение вече в съблекалнята благодарение на Акрапович, искаме да го виждаме и в Кулата на "Драган Цанков".

Ето го отговорът на Ганчев:

"Благодаря на цялата армейска общественост, че беше съпричастна с нашето дело. За всичката им любов към отбора.

Искам да кажа от мое име и името на моя съдружник Инджов, че ние прекратяваме дейността си в ЦСКА.

Желаем успехи на отбора - титла, купа на България и купа от Шампионска лига.

С уважение, Гриша Ганчев".

Още не е ясно какво ще е продължението на шокиращата новина. Но е факт, че с трансферната си политика "червеният" клуб отново не дава заявка, че  ще попречи на Лудогорец за десети пореден път да стане шампион. 

Останалото е за запалянковци с червени очила, които не виждат истината. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай