Без сделка ЦСКА умира

Можем да издържаме клуба, гарантира Александър Тодоров

Без сделка ЦСКА умира  | StandartNews.com

София. Без сделка между "Титан" и групата бизнесмени, анонсирана онзи ден, ЦСКА умира. Това обяви пред "Стандарт" Александър Тодоров, подписал се под обръщението на спасителите.

Както е известно, в петък те изразиха готовност да закупят клуба срещу 10-11 млн. лв., в които влизат задълженията към НАП и други държавни институции. Часове по-късно настоящите собственици от "Титан" извадиха поредната декларация, в която се твърди, че са готови да предоставят акциите абсолютно безвъзмездно. Те поканиха купувачите на разговор в събота или неделя. Мястото на срещата е "Българска армия" в 14,00 ч.

"Ако до понеделник на обяд не сме установили контакт, не ни остава друго, освен да се надяваме на успешна развръзка за "червената" кауза след предприети мерки от страна на новосформираното ЦСКА 1923 АД", се казва още в обръщението на босовете.

"Не знам кой е писал тази декларация - сигурно някой от служителите - и не я е съгласувал с "Титан". От известно време сме в постоянен контакт. За момента не мога да ви кажа нищо конкретно, но се надявам да стигнем до споразумение", обясни Тодоров.

Той добави, че у хората, които са готови да дават пари за клуба, е нормално да има известен страх от бъдещи дела и неподозирани задължения, но е убеден, че групата ще се справи. "Не сме мислили за управленски екип, както и за треньор. Варианти много", каза още той. "Гриша Ганчев не е сред бизнесмените, за които говоря. Той няма как да бъде. Няма кой да му позволи да дава пари в два клуба", загадъчно завърши Тодоров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай