Бербо си подритвал трудовата книжка

Бербо си подритвал трудовата книжка | StandartNews.com

Магически пас на Митко стана №1 в "Юнайтед"

Димитър Бербатов трябва да внимава, ако не иска да остане на борсата за безработни през лятото, обявиха във Франция. Той все още не е подновил договора си с "Монако", въпреки че има индикации това да стане скоро. Според изданието "Maxifoot" е на 90% сигурно, че Бербо ще остане на "Луи II", но при условие, че той заиграе по-добре.

"Няма как ръководството на "Монако" да допусне раздяла с всички от играчите, които формират гръбнака на отбора. Това са Рикардо Карвальо, Жереми Тулалан, Жоао Моутиньо и Димитър Бербатов. Ако преподпише за още един сезон, българинът трябва да покаже малко по-последователна игра. Причината е, че Леонардо Жардим планира да "инсталира" Антони Матриал в челните редици на атаката. С изявите си в последните месеци Бербатов едновременно доказа, че е важен играч, но не и незаменим", коментира изданието.

В същото време "Манчестър Юн" показаха, че не са забравили Димитър и магическите му отигравания. Едно от тях попадна в колекцията, публикувана в клубния сайт на "дяволите", с най-добрите асистенции на играчи в ерата на Висшата лига. Става дума за виртуозните финтове на Бербо, с които елиминира бранителя на "Уест Хям" Джеймс Колинс. След това сервира топката за Кристиано Роналдо. Именно с това изпълнение започва видеото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай