Бербатов великолепен в първия мач като титуляр за Монако

Бербатов великолепен в първия мач като титуляр за Монако | StandartNews.com

Монако. Димитър Бербатов бе точен в първия си мач като титуляр за Монако. Така той донесе победа с 2:1 над Сошо в среща от френската Лига 1. Треньорът Клаудио Раниери включи българина за първи път сред стартовите 11 за двубоя от 28-ия кръг.

Победата категорично бе дело на Бербатов, след като изработи дузпата, от която падна и вторият гол за отбора му.

 

"Това беше един добър мач за мен, защото имах възможност да вкарам бързо", заяви бившият нападател на Фулъм и Манчестър Юнайтед.

 

"Може да се каже , че това е победа на отбора , защото в края на срещта беше трудно. Сошо се опита да вкара втори гол , но ние всички се справихме добре", каза още Бербатов пред медиите.

 

Преди дни Клаудио Раниери обяви, че Бербатов вече е готов да бъде титуляр, а в мача срещу Сошо нападателят напълно доказа това. След четири мача като резерва, този път бившият играч на Манчестър Юнайтед изигра 90 минути като определено бе сред най-добрите на терена и е главният виновник за трите точки на Монако. Бербатов показа голямо желание за игра, движеше се по целия терен и даде заявка да не напуска титулярния състав на Раниери.

 

В класирането Монако е на второ място с 59 точки, на 8 зад лидера ПСЖ. Сошо пък остава на предпоследното 19-о място с 22 точки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай