Бербатов отново на терена до дни

Бербатов отново на терена до дни | StandartNews.com

Лондон. Топ футболистът на "Фулъм" Димитър Бербатов ще се завърне в игра във вторник. Мениджърът на "котиджърс" Мартин Йол потвърди, че травмата на българина не е сериозна и той ще бъде на разположение за домакинството на "Евертън" за Купата на лигата.

Бербатов получи разтежение в ахилеса при равенството с "Уест бормич" (1:1) през миналата седмица и остана извън групата за гостуването на "Челси" (0:2) в събота. Брайън Руис също пропусна лондонското дерби заради контузия в глезена.

"За съжаление нямахме възможността да използваме доста основни футболисти. Бербатов ще се завърне за мача с "Евертън", а вероятно и Брайън Руис ще бъде на линия за мача", коментира холандският мениджър.

Поражението от "Челси" изпрати "Фулъм" в зоната на изпадащите с едва четири точки от пет мача. Отборът на Мартин Йол няма победа от първия кръг, когато спечели гостуването на последния "Съндърланд" (1:0).

"Досега имахме три мача като гост, а едното от двете домакинства беше срещу "Арсенал", така че програмата ни не беше никак лесна. Трябва да се измъкнем от зоната на изпадащите. Мисля, че една победа ще ни върне в първата десетка", каза още Йол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай