"Барса" се разголи преди "Ел Класико"

"Барса" се разголи преди "Ел Класико" | StandartNews.com

Сестрата на Роналдо предава мача чрез блог

Страстите пред утрешното  "Ел Класико" се разгорещяват. Звездата на "Барса" Неймар реши да загрее за мача, като се разголи. Бразилецът публикува клип как играе на 21, но е останал само по боксерки, чорапи и маратонки. Все пак той ще облече синьо-червения екип за мача, който е тази вечер от 22,30 ч. "Няма да попаднем в капана, че ще бъде лесно. Работата още не е свършена", заяви треньорът на каталунците Луис Енрике. "Срещата е различна, защото става въпрос за вечния враг, който е и най-близо до нас в класирането", добави треньорът. От УЕФА ще гледат под лупа "Барселона". Причината е "обиден плакат", който феновете на каталунците били издигнали по време на мача от Шампионската лига срещу "Ман Сити" (1:0). От централата обаче не уточняват какъв точно е той.

Сестрата на Кристиано Роналдо - Катя Авейро, е решила да се прави на журналистка. Девойката е направила собствен блог. Освен това тя ще коментира "Ел Класико" чрез него.

"Ако трябваше да си избера съотборник, предпочитам Меси преди Роналдо", заяви пък легендата на бразилския футбол Пеле.
За "Ел Класико" дойде и Дейвид Бекъм. "Долу ръцете от Карло Анчелоти. Той е велик треньор. Ако "Реал" паднат и италианецът си тръгне, това ще е най-голямата грешка", каза Бекъм, който отиде и на събитие, свързано с модната си линия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай