Бала се размечта за "Щутгарт"

Бала се размечта за "Щутгарт" | StandartNews.com

Мечтата на Красимир Балъков е един ден да води "Щутгарт". Това сподели самият той пред sport1.de.

"Кой знае, може би с Фреди Бобич ще се върнем. Бъдещето е пред нас", обяви Бала, който гледа мач на бившия си съотборник от традиционен турнир на малки вратички. "Щутгарт" трябва да помисли сериозно върху финансовата си политика. През последните две-три години се смениха много треньори. Но както казах - не съм в кухнята. Сега стискам палци клубът да се измъкне от ситуацията, в която се намира", добави треньорът на "Литекс".

"Хасково" отмъква национал

от "Литекс", похвали се изп. директор на тима Тихомир Петков. Става въпрос за нападателя на младежите Иван Горанов. Футболистът е рожба на школата на "Левски", в момента е собственост на "Литекс". "В доста напреднала фаза на разговори сме с мениджъра на ловчанлии Стойчо Стоилов, които са склонни да дадат възможност на младока да играе и трупа опит при нас", заяви Петков.

"Морето" взе на проби

футболист от Доминиканската република. Става въпрос за 22-годишния защитник Алфонсо Марте, който има немски паспорт. Той ще започне подготовка с моряците на 7 януари. Той е юноша на "Байер" и има 15 мача с 2 гола за втория състав на "аспирините". За последно е бил част от състава на "Идар Оберщейн".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай