Бала пак се размина с треньорския пост в Щутгарт, Стевенс поема

Бала пак се размина с треньорския пост в Щутгарт, Стевенс поема | StandartNews.com

Щутгарт. Томас Шнайдер беше освободен от треньорския пост на "Щутгарт" като щафетата ще поеме бившият наставник на "Хамбургер" и "Шалке" Хуб Стевенс. В последните дни слухове медиите обиколиха слухове, че Красимир Балъков ще поеме отбора, но за втори път в треньорската си кариера Бала беше пренебрегнат за поста начело на любимия си отбор.

 

Стевенс стартира работа от понеделник, само седмица след като беше освободен от ПАОК, пише официалният сайт на клуба. "Бордът взе това решение заедно с Томас Шнайдер", заяви президентът на "Щутгарт" Бернд Валер. "Настоящата спортна ситуация изисква внимание към отговорностите и също да направим различна крачка. Шнайдер може да продължи да работи за клуба в някаква насока в бъдеще", допълни още президентът. 

 

Това е втора рокада на треньорската позиция в "Щутгарт" този сезон. Шнайдер пое тима в началото на първенството като наследник на Бруно Лабадия. Асистентите на Шнайдер също бяха освободени.

 

След серия от осем поредни поражения Щутгарт е сериозно застрашен от изпадане. За последно Щутгарт игра във втора Бундеслига през 1975 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай