Ас на ЦСКА прави цирк за пари

Ас на ЦСКА прави цирк за пари | StandartNews.com

Четирима с оферти от чужбина, уточняват сумите

Ас на ЦСКА спретна цирк за няколко часа в понеделник. Може би най-добрият футболист през есента Тони Силва взриви Фейсбук с излияние, че вече не е щастлив в клуба и не изключва напускане. Крилото отказа да разкрие за какво става въпрос и след 5 минути изтри статуса си. Като основна версия се появи недоволство на Тони от финансите. Силва взима двойно по-малко от тавана на "Армията", който е 15 000 лева. Заговори се, че ЦСКА вече обсъжда нов договор на португалеца със завишени параметри. Друга хипотеза беше минискандал с треньора Стойчо Младенов. Часове по-късно Тони явно беше укротен от ръководството. Той написа, че се тиражират лъжи, вярва твърдо в обещанията на президента Томов и ще гони титла с ЦСКА. Миналият през "Ливърпул" нападател беше прибран буквално от улицата преди година. По негово признание - точно преди да зареже футбола.

В същото време на "Армията" обсъждаха и в понеделник точно четири оферти от чужбина. Тази за Серджиу Буш е от "Дженоа", потвърди източникът на "Стандарт". Засега италианците не вадят исканите 1 милион евро. Пазарлъците за Тончи Кукоч са с "Олимпия" от Донецк. Борко Галчев беше на часове от азерския "Хазар". За Бергонси отдавна има предложение от Саудитска Арабия. Последните двама обаче не изгаряха от желание да напуснат България, освен ако не се разберат за доста по-високи заплати.

Египет праща лошо момче на "Армията"

ЦСКА е пратил предложение към египетския национал Омар Габер и се очаква скоро играчът да подпише договор с "червените". Това твърди поне изданието "Акбар Спорт". 22-годишният Габер е собственост на египетския "Замалек" и може да играе по целия десен фланг на терена. Той е смятан за един от най-големите местни таланти, но е в конфликт с треньорското ръководство на тима и е изваден от първия състав.

В страната вярват, че причината за това е фактът, че не е пожелал да поднови договора си. Габер е обвързан със "Замалек" до края на сезона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай