Англия без Окслейд-Чембърлен, Уругвай - без капитана си

Англия без Окслейд-Чембърлен, Уругвай - без капитана си | StandartNews.com

Сао Пауло. Крилото на Англия Алекс Окслейд-Чембърлейн няма да може да вземе участие в ключовия двубой от Група D на Световното първенството срещу Уругвай. Двата тима излизат в битката за запазване на шансовете за излизане от потока тази вечер от 22,00 часа българско време.

Футболистът на Арсенал се върна към тренировки тази седмица, след като нарани връзки на коляното преди контролата с Еквадор преди две седмици. Вчера обаче Окслейд-Чембърлейн тренира отделно от своите съотборници.

Мениджърът на "трите лъва" Рой Ходжсън заяви, че футболистът няма да може да вземе участие срещу Уругвай, но очаква да е на линия за последния мач от групата срещу Коста Рика.

В лагера на Уругвай също има проблеми. Капитанът на тима Диеего Лугано ще пропусне мача с Англия заради травма в коляното. 33-годишният ветеран изигра 90 минути при поражението с 1:3 от Коста Рика, но няма да играе срещу англичаните заради болки в коляното.

Все пак Оскар Табарес ще може да разчита на звездата на Ливърпул Луис Суарес, който пропусна мача с Коста Рика заради контузия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай