Александров: Не очаквах да победим с такава лекота

Александров: Не очаквах да победим с такава лекота | StandartNews.com

София. "Очаквах да победим Локомотив, но не очаквах с такава лекота. Смятам, че тотално надиграхме съперника". Това заяви спортният директор на Ботев (Пв) Александър Александров по повод успеха на тима с 2:0 над Локомотив.

„Дори с 10 човека не се чувстваше, че те са 11. Основата на успеха беше в добрата игра, тактически стояхме много добре", каза гордо той и уточни, че в отбора тепърва ще се правят подобрения. „В дербито срещу Локомотив се видя кой е отборът на Пловдив", допълни спортният директор на Ботев.

Изгонването на Борис Галчев от дербито ще бъде дискутирано с ръководството на Ботев, уточни Александров и обясни, че е нормално в такъв двубой да се случи нещо подобно.

"Естествено е рано да се говори за шампионска титла, а ние не сме казали, че непременно трябва да станем шампиони. Засега сме на първо място, но най-важното е нашия отбор да продължава по същия начин и да се развива в правилна посока", каза още Александров.

"На 18-ти септември ще открием най-модерната спортна база в България за футбол. От там ще трябва да вадим повече футболисти като Тошко Неделев. Ще бъде добре в бъдеще гръбнакът на Ботев да бъде с футболисти от школата ни. Има много талантливи деца, които трябва да се развиват", съобщи Александров.

Трансферът на национала Тодор Неделев е донесъл печалба на клуба, похвали се още той.

"За първи път играч на Ботев отива в отбор като майнц. за някой може да е слаб, но за мен е добър европейски отбор, а за развитието на Тошко е също е добре. Смятам, че и Ботев и Тошко спечелиха от този трансфер. Привлякохме добри и качествени футболисти, които във всеки момент могат да използват шанс, който им се даде. Неделев ще ни липсва, но има играчи, които ще могат да го заменят", каза Александров за Тошко Неделев, с който се раздели Ботев.

"По пътя към титлата ще имаме доста съперници. Има добри отбори, които са 4 или 5. Ще се радвам след мача Левски - Лудогорец да останем на първо място", отбеляза Александров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай