Агитката на "Локо" поиска "В" група

Агитката на "Локо" поиска "В" група | StandartNews.com

Агитката на "Локо" (Сф) поиска тимът да започне на чисто от "В" група, вместо да гледа още мъки в елита, дори по чудо да се стигне до спасяване. Бесни от загубата 0:1 от "Пирин" (ГД), ултрасите настояха за моментални оставки. За капак само полиция спаси от бой изпълнителния директор Георги Марков-Рендето. Той беше улучен с яйце. Рендето не посмя да напусне стадион "Българска армия", преди запалянковците да се разотидат. Аплодисменти отнесоха гостите от Гоце Делчев.
Ултраси останаха на по бира с хора от клуба, на които имат доверие. Наложи се последните да убеждават "железните бригади", че фалит на "Локо" и старт от селските групи ще е фатален, докато дори изпадане в "Б" група може да бъде преодоляно бързо.

Не е ясно дали днес босът Николай Гигов няма да вземе главата на треньор и директор. Емил Велев-Кокала има "чадър" от Чавдар Цветков, твърдят в "Надежда". Рендето пък е личен любимец на бизнесмена. Гигов при всички случаи ще потърси сметка, но Чаво все още се ползва с доверието му. Ултрасите са категорични, че истински локомотивци веднага трябва да поемат спортното управление на "Локомотив".

"Локо" влиза в директен спор с врачанския "Ботев". Северозападният тим има две точки преднина и предимство в директните двубои. Плюс по-лесен мач у дома с "Монтана". Това прави задачата на софиянци изключително тежка - минимум 6 точки в оставащите три мача. В тях "Локо" гостува на "Черноморец" и "Литекс", накрая приема ЦСКА. Освен домакинството на "Монтана" врачани гостуват на "Ботев" (Пд) и "Черно море".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай