Агитка на "Лацио" идва в София за юбилейния мач на "Левски"

Агитка на "Лацио" идва в София за юбилейния мач на "Левски" | StandartNews.com

Фенове на италианския "Лацио" ще пътуват до София за юбилейния мач на "Левски" срещу "Юргорден" на 10 октомври. Това съобщиха от Националния фенклуб на "сините".

Ето какво пишат от НПК:

"Левскари, нашите братя от Лацио потвърдиха, че ще пътуват до София, за да присъстват на демонстративния мач на любимия Левски срещу Юргорден на 10 октомври по случай 50-годишния юбилей от първото ни участие в европейските клубни турнири",

Лидерите на "Curva Nord" пазят изключителни спомени от Вековния ни юбилей миналата година, когато заедно посрещнахме в полунощ стогодишнината от създаването на Отбора на Народа. Затова и те държат да са част и от тазгодишния ни празник, организиран отново с огромните усилия на нашите привърженици.

Нека всички заедно се забавляваме на 10 октомври в 16.00 часа на националния стадион "Васил Левски", както само ние можем да го направим. Левскари, побързайте да си закупите билети за мача с Юргорден или станете част от "Клуб 50" и вземете специално подготвения подаръчен пакет, който ще можете да получите идната седмица.

"Хайде всички да дерем гърла, да развеем сини знамена, таз' трибуна нека се тресе, да треперят наш'те врагове!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай