Абрамович подарява 55 млн. и кола на Моу

Абрамович подарява 55 млн. и кола на Моу | StandartNews.com

Скучният "Челси" без парти за шампионската титла

Собственикът на "Челси" Роман Абрамович е останал изключително доволен от спечелената пета шампионска титла в историята на клуба. Според английските медии руският милиардер вече е приготвил подаръците за Жозе Моуриньо. Запознати твърдят, че той ще му купи нов автомобил. Все още не е ясно каква ще е марката, но вероятно ще е по избор на Специалния. Освен това Абрамович ще му връчи и чек за лятна селекцията. Медиите на Острова тръбят, че Роман ще отпусне 55 млн. паунда за купуването на Единсон Кавани от ПСЖ Натанайл Клайн от "Саутхямптън".

Иначе в "Челси" доказаха, че не само са скучни на терена, но и извън него. Всички очакваха луд купон след успеха с 1:0 над "Кристъл Палас" и подпечатването на историческата титла. Вместо това в съблекалнята се отвориха няколко бутилки шампанско и се изпяха 2-3 песни. В неделя вечер пък, вместо да отидат на кръчма или дискотека, играчите на "Челси" цяла вечер се поздравяваха по "Туитър" и "Фейсбук".
Моуриньо пък заряза "купона" след мача. Той веднага отиде в лондонската болница, където бе настанен Рамирес. Халфът трябваше да почне срещу "орлите", но остри болки наложиха да бъде откаран в медицинско заведение. Лекарите се съмняват, че той има камъни в бъбреците, но диагнозата още не е потвърдена. Шампионският парад на "Челси" пък ще се състои на 25 май.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай