8-ият участник в юбилея на Стоичков- публиката

8-ият участник в юбилея на Стоичков- публиката | StandartNews.com

Най-специалната гост-звезда в юбилейния мач по случай 50-годишнината на Камата ще бъде публиката. Това обяви Христо Стоичков по повод предстоящото събитие. Числото 8 има особена сантиментална стойност за него. „Осмицата" е знакова за гениалния футболист – той не само е роден на тази дата, но тя в последствие се превръща и в неговата запазена марка през годините на терена, съобщиха организаторите.

„Най-важният участник и най-голямата звезда за моя празник е българската публика!", заявява Камата. „Затова поставям публиката под номер 8 – това е моят номер, любимият ми номер, с него на гърба съм спечелил и всичките си трофеи, но винаги с помощта на публиката", допълва феноменалната „осмица".

По-рано стана ясно, че за 50-годишнината на Камата ще дойдат Диего Армандо Марадона, Карлос Валдерама, Джика Хаджи, Джика Попеску, както и вратарите Хорхе Кампос и Хосе Луис Чилаверт. Очаква се в голямото футболно шоу да се включат още много известни имена.

Юбилеят на Стоичков под мотото „50 години номер 8" ще бъде отпразнуван на 20 май 2016 г. на Национален стадион „Васил Левски". Началото на събитието е 20:00 часа. Билети може да намерите в мрежата на Eventim- от 18,88 лв. до 88,88 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай