4 години по-късно: Филм за златните ни момичета

Премиерата е на 15 януари

4 години по-късно: Филм за златните ни момичета | StandartNews.com

Източник: БФХГ- Анна Недкова

Документален филм представя Българската федерация по художествена гимнастика. Той ще бъде сериен. Негов създател е Андрей Андонов, а името му-"Пътят".

Цялостната концепция на сериале е свързана с пътя и спечелването на олимпийската титла от българския ансамбъл на Игрите в Токио през 2021 година.

Премиерата ще е на 15 януари  от 19:00 ч. в Народен театър “Иван Вазов”

Лентата е изградена от автентични кадри, съчетаващи интригуващи истории и вълнуващи моменти свързани с пътя на българските олимпийски шампионки към златния олимпийски медал от Токио 2020. Историята изобилства от невиждани до сега мигове от Япония по време на Ковид пандемията, но и от "кухнята" на националния отбор по художествена гимнастика.

"Сериалът има за цел да прослави българският дух, идентичност и смелост и да вдъхне самочувствие на всеки българин докоснал се до магията на това историческо за българската художествена гимнастика приключение. Нека филмът бъде стимул за всички спортисти, които ще имат възможността да защитават българския трибагреник на олимпийските игри в Париж 2024 г. Нека повярват, че могат да сбъднат мечтата си, че могат да преодолеят всяко препятствие по пътя към най-мечтания олимпийски медал и да  бъде стимул за всеки човек, че вярата, трудът и любовта могат да бъдат възнаградени не само при тези, които печелят, но и при всички, които отдават живота си на престижна и вдъхновяваща кауза. Очакват ви неповторими изживявания с историята на нашите олимпийски шампионки, Боряна Калейн, Катрин Тасева и с целия ни олимпийски екип от Токио 2020!", пишат от БФХГ.

Сериалът „Пътят“ ще се излъчва от 20 януари всяка събота от 15:00 часа по bTV. Периодът на излъчване е през януари, февруари и март, както и непосредствено преди летните олимпийски игри в Париж 2024 г.

Премиерата на сериала ще бъде само с покани. Местата в Народен театър “Иван Вазов” се заемат до 18:45 ч. на 15.01.2024 год.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай