30 000 гледат вечното дерби. Настроението – под нулата

"Сини" и "червени" се изправят едни срещу други за втори път през сезона

30 000 гледат вечното дерби. Настроението – под нулата | StandartNews.com

Източник: corner.dir.bg

30 000 зрители по трибуните на националния стадион “Васил Левски” ще гледат от 14:45 часа днес вечното дерби Левски-ЦСКА. До този момент са продадени малко над 28 000 билета.

Феновете на символичния домакин Левски, които ще бъдат настанени в секторите “А” и “Б”, са изкупили всичките полагащи им се 17 625 пропуска.

Днес се наблюдава активизация и при запалянковците на “червените”. До този момент те са се сдобили с 10 530 билета, като по-голямата част от тях са за сектор “Г” - 6642.

"Сини" и "червени" се изправят едни срещу други за втори път през сезона. Но настроените и в двата лагера е под нулата. Няма го ентусиазма кой е по-силният тим. Днес казусът е кой е по-малко слабият и уязвим "гранд".

На фона на кадрови проблеми с контузии и наказания в двата лагера, Левски и ЦСКА показват твърде сериозни слабости в последните седмици. Затова е резултатът е трудно предвидим.

Разбира се, че ЦСКА има очевидното предимство в класирането. Позиция пред Левски и шест точки аванс, но вероятно и за най-големите оптимисти сред феновете на "червените" е ясно, че този тим в това си състояние е далеч от реален претендент за титлата. Левскарите пък се надяват, че отборът им ще бие и ще върне поне малко самочувствието на синята лавина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай