Само не използвайте иконата

Само не използвайте иконата | StandartNews.com

София. Христо Стоичков пое отговорността в ЦСКА и очаквано беше посрещнат като спасител от изтерзаните фенове. За тях той е икона! Ицо реши да се върне, защото някой или някои му обещаха сериозен проект за възраждане на "червения" тим. Сега Камата ходи с мокра кърпа на главата из Етрополе, чакайки окончателно развитие на сделката.

Не така! Идолът на "червена" България не го заслужава. ЦСКА в това си състояние не е лесно предизвикателство, но едва ли някой си е мислел, че всичко ще стане по лесния начин. "Литекс", "Нефтохимик", "Чавдар"! Хората ги заболяха главите. Сигурно и Ицо вече ще експлодира, колкото и голям непукист е. Най-малко от уважение към него трябваше вече някой да е излязъл и казал истината.

Може и болезнена. Поне заради Камата, тъй като от настоящите ръководители на никого явно не му пука за феновете. За последните в момента ЦСКА означава Стоичков. Той е надеждата, никой друг. Ако и Ицо бъде унищожен, за "червените" наистина няма да остане никаква искрица. Но ако бъде подкрепен, всички ще спечелят. Кога друг път сайтът на "Барса" ще напише за български отбор?

Осъзнава ли някой, че в момента ЦСКА е пробита бъчва, но в същото време има най-големия капитал - Христо Стоичков.

Ицо плюс боготворящите фенове не могат да бъдат приравнени на 3-4 милиона лева, които явно са страхотен проблем при сделката за ЦСКА!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай