Мили дядо Коледа, прати ми Барби гей

Десетки гейове се афишират с успехите си, а не с дефилиране по прашки

Мили дядо Коледа, прати ми Барби гей | StandartNews.com

"Мили дядо Коледа, изпрати ми кукла Барби и мрежест чорапогащник. Аз съм Иван, уча в четвърта група на детска градина "Светулка" и там всички момченца си играем с камиончета, ама на мен това много не ми харесва. Вчера с мама ходихме на разходка и видях едни чичковци с прашки, дето си носеха едни балончета, които приличат на банани. Мама каза да не гледам към тях, ама аз съм хитър и един-два пъти погледнах. Донеси ми и балончета, дядо Коледа. Мама ми обяснява, че не съм можел да разбера какво точно правят чичковците в центъра, защото още не знам откъде идват бебетата. Аз не мога да направя връзката между чичковците и бебетата, но мама ми обеща, че ще науча като порасна. Иначе много обичам да се маскирам като Батман и Спайдърмен - прати ми едно наметало на Батман и един костюм на Спайдърмен, за да имам с какво да изляза на парада догодина".

Не съм хомофоб - писмото на малкия Иванчо го съчиних просто така, за да имаме представа какъв е нашият свят по отношение на децата ни. Нямам нищо против гейовете да правят любов, а не война, да се обичат, да живеят заедно и дори, ако щеш, да сключват брак. Против съм цялата тази показност по време на гайпарада, която се гледа от деца, все още не напуснали света на дядо Коледа и не знаещи откъде идват бебетата. Против съм, че по време на шествието тези хора не казват "Аз съм лекар, аз съм певец, актьор, музикант, аз спасявам човешки животи", но с всички сили демонстрират сексуалността си и настояват да бъдат признати заради това, че се развяват в центъра па столицата с пера и голи задници. Имам приятели, които са с хомосексуална ориентация, но не участват в гей парадите. Водят смислен живот, успяват в професията си и нямат необходимост да се афишират посредством това, че са гейове. Не им е необходимо да се разхождат из столицата по прашки и чорлапогащници, за да докажат себе си. Защото могат да го направят по друг начин. Това важи в еднаква степен и за хетеросексуалните. Хората, които постигат някакви успехи, не се доказват посредством сексуалността си. Те имат други начини да се идентифицират и да демонстрират онова, което са постигнали.

На улицата, по която шества гейпарад, сподирен от маса командировани полицаи, които да го пазят от всенародната любов, има майки с колички, които се чудят как да обяснят на малките какво искат да им кажат тези батковци и каки. И естествено, не успяват.

А за хлапетата е забавно - все едно са се маскирали за "Хелоуин". Във възрастта, когато те все още формират крехката си психика, физика и дори сексуална ориентация, нямат нужда от атракции, които да ги объркват. За Бога, те все още вярват в Дядо Коледа! Нека догодина не му напишат "Изпрати ми Барби гей."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай