Запалилата се жена е майка на три деца

49-годишната Елена се запозапали в сряда в Кочериново

Запалилата се жена е майка на три деца | StandartNews.com

Жената, която се самозапали с бензин в Кочериново, се оказа майка на 3 деца.

В Кочериново коментират, че Елена идвала често в бащината си къща, иначе живеела в дупнишкото село Яхиново. „Доколкото знаем тя имаше някакъв проблем. Още като малка беше преживяла трагедия. Хората казва, че открила майка си да виси на бесилото. Дали е така не знаем, но сега кой ще погледне децата й. Ако оцелее то ще се лекува месеци. Потресени сме от случилото се“, коментираха ден след инцидента в Кочериново. Никой не можеше да си обясни защо Елена е решила да се самозапали, не е оставила и предсмъртно писмо, предаде Монитор.

Трагедията се случи в сряда, когато Елена пламнала пред очите на съседи в района на стадиона в Кочериново. На помощ се притекли намиращите се наблизо хора, след минути дошъл и екип на пожарната служба.

Пристигналата линейка от Спешна помощ в съседния град - Рила - я транспортирала до спешното отделение в областната болница в Благоевград.

Според лекарите степента на изгаряне на части от тялото ѝ е 70%.

Дежурна следствено-оперативна група от РУ – Рила, е извършила оглед на място, по случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай