“Заедно за Казанлък” - един футболен мач - послание

“Заедно за Казанлък” - един футболен мач - послание | StandartNews.com

„Заедно за Казанлък “ – един футболен мач, който днес бе не просто игра, а послание. Кандидати за общински съветници от ГЕРБ с бюлетина номер 7, ДПС с номер 57, “Граждани за силна община” с бюлетина 13 и “Български глас” с номер 12 се събраха заедно на терена, не за да се състезават помежду си, а за да покажат своята обединеност и любов към града, който наричат свой дом. „Заедно за Казанлък” не беше обикновен мач. Това беше инициатива, стартирана от ГЕРБ, за да демонстрират силата на спорта като средство за обединение на хората.

⚽️В този специален ден, резултатът на терена не беше от значение. Важното беше посланието, което отборите изпратиха към казанлъчани. Те играха заедно като символ на тяхната обединеност и готовност да оставят настрана своите различия в името на по-голямата кауза.
⚽️Мачът премина в дух на приятелство и взаимно уважение, а играчите показаха, че дори в конкурентна среда като футбола, може да има място за солидарност и общност. Головете, които бяха отбелязани, бяха посрещнати с радост от всички, независимо от това кой отбор ги отбеляза.

⚽️Играчите от обединения отбор бяха поздравени от кандидата за кмет на Община Казанлък – Галина Стоянова:  „Заедно за Казанлък “ беше събитие, което показа, че спортът има силата да обедини хора, да заличи граници и да създаде общност. Това беше урок за всички ни, че когато се обединим, превъзмогнем егото си можем да постигнем големи неща и да направим нашия град по-силен и по-обединен.”

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай