Великденска инициатива „Боядисай яйце,спаси детско сърце“ организират под липите

Изненади и за най-малките участници ще има лично от Великденския заек

Великденска инициатива „Боядисай яйце,спаси детско сърце“ организират под липите | StandartNews.com

На 15 април /събота/, от 10.00 до 14.00 часа, ще се проведе цветен празник на открито с кауза - „Боядисай яйце,спаси детско сърце“ в парк „5-и октомври“. Инициативата е организирана от Rotary Satellite e - Club of Stara Zagora, Rotary Club Stara Zagora, Inner Wheel Club Stara Zagora, Interact Club Stara Zagora и Rotaract Club Stara Zagora, съвместно с Община Стара Загора.

Събитието ще предостави възможности на децата за куп разнообразни игри, кътове с интересни забавления и спорт, музикални и танцови изпълнения на популярни артисти в града. Изненади и за най-малките  участници ще има лично от Великденския заек. Подготвен е и Великденски базар, с активното участие на местни училища, читалища и клубове за извънкласна дейност.

Освен настроение и незабравими емоции, събитието има за цел да подкрепи и каузата наречена „Боядисай яйце,спаси детско сърце“. Всички събрани средства от базара, както и даренията в специално поставените кутии, ще послужат за закупуването на специализирана апаратура - инфозумати, за нуждите на Клиниката по акушерство и гинекология към УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ – АД в Стара Загора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай