Страшни подробности за блъснатата в Самоков жена

Близките й готвят протест срещу съдиите, пуснали извършителя под домашен арест

Страшни подробности за блъснатата в Самоков жена | StandartNews.com
  • Близките й готвят протест срещу съдиите, пуснали извършителя под домашен арест

Възмутени сме и огорчени. Това казаха близките на два пъти блъснатата от дрогиран шофьор в Самоков жена. Той бе пуснат под домашен арест, въпреки че има предишен инцидент на пътя, отново извършен под влияние на наркотици. Затова роднините на тежко пострадалата жена обмислят протест.

49-годишната Недялка все още е на апаратно дишане, в медикаментозна кома и й предстоят няколко животоспасяващи операции, разказва дъщеря й. И допълни: „Състоянието й не се е променило. Докторите ни съобщиха, че може да има и проблем с мозъка. Има оток, който трябва да премине, за да могат да й направят скенер и да видят”. Тя добавя, че на пострадалата е преливана кръв и днес също предстои преливане. „За мен това, че са го пуснали под домашен арест не означава нищо. Не приемам аргумент, като „системите на колата не работят. Възмутени сме от съдебното решение на местния съд. Имаме съмнение, че докато е под домашен арест той може да избяга от страната. Имаме информация, че и преди го е правил. За нас този човек е убиец”, казват още близките на пострадалата.

„Общината винаги е била близко до гражданите си. Във връзка сме със семейството на пострадалата жена. Бихме помогнали с всичко, което е по-нашите възможности. Познаваме пострадалата, тъй като е общински служител”, каза секретарят на общината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай