Стилистът Станимир Нанчев - Стенли с подарък към казанлъчани

На 17 декември ще излезе най-новият албум на казанлъшкият стилист Стенли,озаглавен ,,Рождество”

Стилистът Станимир Нанчев - Стенли с подарък към казанлъчани | StandartNews.com

На 17.12.2023 г. ще излезе най-новият албум на казанлъшкият стилист Стенли,озаглавен ,,Рождество”. Той съдържа най-известни рождественски мелодии, станали неотделима част от коледната традиция. Създаден с любов и топлина, този албум представлява не само музикално творение, но и начин за  споделяне на  емоции чрез вълнуващи мелодии. От вдъхновяващи коледни химни до леки поп и духовни звуци, албумът обхваща разнообразие от стилове, които да доставят удоволствие на всяка възрастова  група.

,,Създаването на този албум беше пътешествие през вълшебния свят на музиката, въплъщено във всяка нота и текст. Той не е предназначен само да се слуша, а и да създаде специални моменти, споделени с тези, които обичам-моите съграждани. Затова искам да подаря на всеки казанлъчанин, който има желание албума си ,,Рождество”, споделя  Стенли и допълва: ,,Подаряването на музика е като подаване на ключ към врата на сърцата на хората. Вярвам, че този албум ще създаде връзка между нас, която излиза извън думите и нотите. Това е дар, който не може да се измери в материални неща, а в емоции, споделени между хората на Казанлък.

Всеки който желае може да получи празничния албум на CD или флаш памет след 17.12.2023 г. във фризьорски салон ,,Стенли стил ”, ул.,,Иван Вазов” 4.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай