ОИЦ-Благоевград продължава дейността си по нов проект

Целта на центъра е да осигурява лесен и равнопоставен достъп на гражданите и организациите до информация чрез разнообразни публични канали и средства

ОИЦ-Благоевград продължава  дейността си по нов проект | StandartNews.com

Областният информационен център-Благоевград ще продължи да развива своята дейност, свързана със запознаване и информиране на широката общественост за възмооностите, които предоставят ЕСИФ по нов проект. Неговото название е „Осигуряване функционирането на областен информационен център-Благоевград през периода 2019-2021 г.”. Договорът е на стойност 370 хиляди лева безвъзмездно финансиране със срок за изпълнение три години.

В проекта са предвидени дейности за осигуряване ефективна работна среда и условия на труд и възнаграждения на служителите на ОИЦ; разработване и разпространение на информационни и промоционални материали; организиране, провеждане и участия в информационни събития и кампании, както и работа с медии.

Целите на ОИЦ-Благоевград са да осигурява лесен и равнопоставен достъп на гражданите и организациите до информация чрез разнообразни публични канали и средства, както и осигуряване на прозрачност за използваните средства в Благоевградска област. Популяризирането и мултиплицирането на вече изпълнени проекти и постигнати резултати на територията на областта също е между целите на центъра.

Дейността на ОИЦ-Благоевград става възможна чрез подписването на Административен договор между оперативна програма „Добро управление” и община Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай