Не е за вярване! Какво изхвърли морето при Ахтопол

Вълните погълнаха плажната ивица

Не е за вярване! Какво изхвърли морето при Ахтопол | StandartNews.com

Невероятни неща започна да изхвърля морето в резултат на кошмарната буря „Фредерик”, която удари страната ни и помете Източна България. Морето започна да изхвърля коли и мебели.

От видео в мрежата се вижда как огромни вълни са изхвърлили на брега автомобил и други отломки.

"Беше като във филм, вълните идваха една след друга и всеки път бяха по-силни. Не можехме да повярваме, когато видяхме колата на плажа," разказва един от свидетелите на събитието.

Стихията "Фредерик", която премина през региона на Царево, донесе със себе си изключително силни ветрове и предизвика сериозни щети по крайбрежието, особено засегнат е плажът в Лозенец.

Ветровете, достигащи скорост от над 80 км/ч, причиниха вълни, които са буквално "погълнаха" бреговата ивица. Вдигнаха се огромни вълни, които са погълнали плажната ивица.

Екипи на спасителните служби са на място, за да предотвратят всякакви инциденти и да оценят щетите. Общината призовава жителите и туристите да бъдат изключително внимателни и да избягват престоя на плажа и близките райони докато условията се стабилизират.

Метеорологичните служби предупреждават, че ветровете могат да продължат със силата си през следващите няколко дни и съветват гражданите да следят редовно за обновления.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай