Най-голямата кастинг платформа в Европа идва за първи път в България на Международния филмов фестивал Бургас

Международен филмов фестивал Бургас се провежда за осма поредна година от 15 до 21 юли

Най-голямата кастинг платформа в Европа идва за първи път в България на Международния филмов фестивал Бургас | StandartNews.com

Създателите на една от най-големите кастинг платформи в Европа – e-TALENTA, избраха Международен филмов фестивал Бургас, за да представят за първи път в България своя утвърден метод на работа и неограничените си възможностите пред публиката на морския град.

Платформата, която е достъпна на 23 езика и вече 15 години свързва актьори, агенции, кастинг директори, продуценти и режисьори, има за цел да осигури най-добрата подкрепа при организиране на кастинги за местни продукции и за копродукции във всички европейски държави.

В рамките на осмото издание на фестивала специалният посланик нa e-TALENTA – актрисата Симона Теохарова, ще пристигне от Берлин, за да представи възможностите на платформата и работата с нея. Срещата ще се състои на 19 юли от 18.30 часа в зала „Петя Дубарова“ на Културен център „Морско казино“.

Поради очаквания голям интерес, организаторите посочват контакт за предварително записване: [email protected]

Наред с предоставянето на достъп до над 65 000 професионални актьори, e-TALENTA предлага още иновативни инструменти и функционалности, необходими за постигането на модерен, прозрачен, креативен и ефективен кастинг процес.

Над 4000 кастинг професионалисти от цяла Европа се доверяват на платформата и извършват кастинги за своите филмови и телевизионни проекти с e-TALENTA.

Международен филмов фестивал Бургас се провежда за осма поредна година от 15 до 21 юли. Тазгодишното издание очаква своите гости на познатите и на новите локации, които са лятна сцена „Охлюва“, Културен дом „НХК“ и сцена „FLUCA“ до Експозиционен център „Флора“.

Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Община Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай