Неделя,

„Моята мечта за моя град“

От: Матей Бонев -
A
A
A

„Моята мечта за моя град“ - така се нарича конференцията, която ще се проведе във Велико Търново на 7 февруари. Домакини на форума ще бъдат евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел  и кметът на старопрестолния град Даниел Панов.Ще им партнират двама успешни великотърновски предприемачи – Светлин Наков и Невен Боянов и журналистът Ники Кънчев. Участниците в конференцията ще разговарят как и с какво всеки търновчанин може да допринесе, за да превърне града си в по-добро място за живеене.
„Велико Търново е един от най-бързо развиващите се български градове и пример за това, че когато институциите на местно, национално и европейско ниво работят в добър синхрон ползите за гражданите са неимоверни, заяви Ева Майдел по повод предстоящото събитие.
Тя припомни, че форумът „Моята мечта за моя град“ е специално издание на конференцията „Моята мечта за България“, която се провежда ежегодно в Брюксел. Тя среща млади българи от цяла Европа с успели сънародници. Главният изпълнителен директор на Световната банка Кристалина Георгиева, покойният алпинист Боян Петров, предприемачите Елена Маринова, Боян Бенев, Никола Янев и Любомир Янчев са сред досегашните участници.
 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички