Международният джаз фестивал в Банско ще през август

Изпълнени с признателност към създателя и дългогодишен мениджър на културния форум в града ни, д-р Емил Илиев, ще отдадем заслуженото на неговата памет и ще продължим качествената европейска традиция на феста, обяви кметът на Банско Иван Кадев

Международният джаз фестивал в Банско ще през август | StandartNews.com

С традиционна грижа към летния туристически сезон и местния бизнес и за поддръжката на духовното развитие на общината и държавата, особено сме радостни да обявим, че от 7 до 14 август 2021 г. в центъра на Банско ще се проведе поредното издание на Международния джаз фестивал. Това обяви днес Иван Кадев, кмет на Банско.

"Въпреки тежките финансови удари върху общинския бюджет и намалелите приходи, сме решени да положим всички необходими усилия за гарантиране на високо ниво на форума  с участието на елитни джаз музиканти. Изпълнени с признателност към създателя и дългогодишен мениджър на културния форум в града ни, д-р Емил Илиев, ще отдадем заслуженото на неговата памет и ще продължим качествената европейска традиция на Джаз фест Банско. В скоро време очаквайте и програмата на фестивала, завършва Кадев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай