Майка влетя в забавачка, рани медицинска сестра

Нападателката е задържана, тече проверка

Майка влетя в забавачка, рани медицинска сестра | StandartNews.com

Агресивна майка нападна и рани медицинска сестра от варненската детска градина „Българче“ в кв. „Владислав Варненчик“. Инцидентът станал около 11 часа днес, съобщиха от общината.

Жената имала уговорка да вземе детето си по-рано, но нарушила пропускателния режим, нахлула в забавачката и нанесла порезна рана на служителката. След подаден сигнал в градината пристигнали полицаи, които задържали 41-годишната нападателка, а екип на Спешна помощ оказал помощ на ранената медицинска сестра. 

В градината дошли и представители на общинските дирекции по образование и здравеопазване, а директорката уведомила за случая Агенцията за закрила на детето. 

По данни на местната администрация майката не за първи път демонстрира агресивно поведение, но до момента не е прибягвала до физическа саморазправа. Зам.-кметът Павел Попов назначи проверка, включително и за обстоятелствата, довели до инцидента.

По случая е образувано досъдебно производство за нанесена лека телесна повреда, задържаната е в Трето РУ, издирва се оръжието на нападението, съобщиха от полицията.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай