Понеделник,

Коронавирус!Кмет прави онлайн приемни

От: СТАНДАРТ -
226
Коронавирус!Кмет прави онлайн приемни
A
A
A

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров минава на онлайн приемни, за да ограничи влизането на хора в сградата на общината. Днес ще бъде публикуван и разпространен график за онлайн приемните дни на Живко Тодоров, зам.-кметовете, главния архитект и секретаря на общината, съобщиха от кметството.

ВИЖ ОЩЕ: Коронавирусът затваря кина и театри

Заповед за забрана на културни и обществени прояви, както и за организирането на спортните събития без публика издаде Тодоров. Заповедта е мярка срещу разпространението на коронавируса. Забраняват се всякакви масови мероприятия, в които участват деца. Препоръчително е още и ограничаването на частните прояви с масов характер - на открито и на закрито.

ВИЖ ОЩЕ: Правителството с извънредни мерки заради коронавируса

В общинската администрация, до второ нареждане, няма да има приемни дни или "Отворени врати" за граждани, а в Центъра за услуги и информация ще бъдат повишени мерките за биологична сигурност при обслужване.

ВИЖ ОЩЕ: 10 безценни съвета как да се спасим от коронавируса

Препис от заповедта е връчен за сведение и изпълнение на директора на ОД на МВР, на кметовете и кметските наместници в община Стара Загора, на директора на РЗИ, на областния управител. Контролът по изпълнението на заповедта е възложен на ресорните заместник-кметове и на секретаря на община Стара Загора.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов към министрите: Забранявам да си ходите от министерствата


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички