"Коледни внучета" ще зарадват възрастни габровци

Със събраните средства от благотворителния концерт „Ангелски сърца“ и базара към него те са закупили живи елхички, коледни звезди и сладки

"Коледни внучета" ще зарадват  възрастни габровци | StandartNews.com

Коледни внучета“, както са нарекли себе си доброволците от Младежкия съвет по наркотични вещества, ще зарадват възрастни гарбовци за празниците. Със събраните средства от благотворителния концерт „Ангелски сърца“ и базара към него те са закупили живи елхички, коледни звезди и сладки.Доброволците, подпомогнати от деца от основното училище „Неофит Рилски“, педагогическия съветник Петя Тошкова и екипа на общинския съвет по наркотични вещества сами са приготвили и изпекли домашни меденки и коледни сладки.  До края на тази седмица „коледните внучета“ ще украсят празнично домовете на самотно живеещи възрастни хора в община Габрово и социалните домове за възрастни хора в града и ще им поднесата своите подаръци. При посещенията по домовете на старите хора ще им помагат от Домашния социален патронаж и от общинския съвет по наркотични вещества.
  „Коледни внучета“ е една от най-емоционалните и вдъхновяващи кампании в Габрово тази Коледа. И не случайно доброволците са получиили подкрепата на много ученици и габровци.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай