Петък,

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров с почетен приз „Добродетел 2022 г.“

От: Стандарт -
317
Кметът на Стара Загора Живко Тодоров с почетен приз „Добродетел 2022 г.“
A
A
A

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров е носител на почетния приз „Добродетел 2022“. Наградата се връчва от Националното сдружение на сираците в България (НССБ) за принос и активна подкрепа в различни социални инициативи на организацията, осъществени през изминалата година, в полза на деца и младежи, лишени от родителска грижа в цялата страна. Старозагорският кмет получава приза за трети път. От името на градоначалника, отличието прие ресорният му заместник – Надежда Чакърова.  

Националните награди се присъждат за седми път, а мисията им е да покаже добрите примери в обществото, споделя председателят на НССБ Слави Михайлов.  Над сто организации, фирми и общественици застават зад каузите на сдружението. Стилната церемония, на която се връчиха тазгодишните отличия, се проведе в София, а присъстващите дариха средства, за да подкрепят ежегодната кампания на НССБ „Фестивал на красотата“. Инициативата е насочена към абитуриенти, които нямат възможност да осигурят тоалет за своя бал.  

Сред номинираните бяха още кметовете на Варна, Кнежа, Пордим, Козлодуй, на столичния район "Сердика", ректорът на Медицинския университет в Плевен проф. д-р Добромир Димитров, представители на бизнеса, медии и др.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията