Глоби заради снега в София

Санкциите са за над 140 000 лева

Глоби заради снега в София | StandartNews.com

Глоби заради снега в София.

Екипите на Столичния инспекторат са наложили санкции за неизпълнение на дейностите във връзка със снеговалежа в няколко столични района. Санкциите са за над 140 000 лева, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Фирмите, които са ангажирани, са глобени за непочистени прилежащи пространства на спирки на градския транспорт и на подходи към пешеходни подлези. Като резултат от осъществения контрол е установено, че това не е изпълнено, за което са наложени 71 санкции в районите: „Триадица“, „Подуяне“,"Връбница", „Лозенец“, „Студентски“, „Банкя“, „Искър“, „Люлин“, „Овча купел“, „Панчарево“, „Младост“, „Витоша“, като има и санкции за непочистени подходи към подлези. Санкцията за непочистена спирка на градския транспорт до 7:30 ч. е в размер на 2000 лв.

През утрешния ден проверките на екипите на Столичния инспекторат ще продължат. От СО напомнят на етажните собствености, търговски обекти и офис сгради да почистят пространствата пред съответните си сгради.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Barbos
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи