Дядо Коледа пристига в Лом с влак на БДЖ

За трета поредна година БДЖ подкрепя инициативата "Коледа за всяко дете"

Дядо Коледа пристига в Лом с влак на БДЖ | StandartNews.com

И тази година БДЖ ще подкрепи националната инициатива "Коледа за всяко дете", която се организира от Националното сдружение на сираците в България.
Днес Дядо Коледа пътува с влак, движещ се по линията от Брусарци до Лом. Екип на Сдружението на сираците ще украси празнично пътническата композиция преди потеглянето на влака.
По време на своето пътуване във влака до Лом, белобрадият старец ще се погрижи за доброто настроение на клиентите на железниците, като им пожелае весели Коледни и Новогодишни празници и ги почерпи с вкусни изненади.
При пристигането на жп гара Лом, Дядо Коледа бе посрещнат от над 100 деца в неравностойно положение, настанени в социални домове и Центрове за настаняване от семеен тип на територията на общината. Той зарадва малчуганите с различни лакомства и подаръци.
"Тази коледна инициатива ще достави огромна радост на децата от социалните домове в община Лом, благодарение на БДЖ и на другите институции и представители на бизнеса, с чието съдействие се осъществява”, каза председателят на Националното сдружение на сираците в България”, Слави Михайлов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай