Близо 50 000 лв дариха старозагорци за лечението на Ками

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров посвети 38-мия си рожден ден на благотворителна кауза и събра снощи стотици добротворци в регионалния исторически музей

Близо 50 000 лв дариха старозагорци за лечението на Ками | StandartNews.com

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров посвети 38-мия си рожден ден на благотворителна кауза и събра стотици добротворци в регионалния исторически музей снощи в навечерите на Деня на незавеисимиостта.  Негови  приятели и съратници вместо подърци и цветя събраха и дариха близо 50 000 лв в подкрепа на 32-годишната старозагорка Камелия Добрева. Тя страда от остра Т-лимфобластна левкемия и за лечението и са необходими 300 хил. евро – сума, непосилна за семейството и. 
 „Благодаря на всички Вас, които дойдохте тази вечер. Реших на рождения си ден тази година да направя така, че повече хора да научат за Камелия... Едно е да има град, друго е да има общност. Аз смятам, че със стъпките, които правим, се обединяваме, а това означава заедно да движим процесите в града и да се опитваме да правим хубави неща, това ни прави общност. Благодаря Ви, че Ви има и, че имате сърца!”, не сдържа емоциите си градоначалникът.
  Емоционални думи на благодарност отправи и бащата на Камелия, Добри Добрев: „Благодаря от сърце и от душа от името на Ками на кмета Живко Тодоров, на всички Вас! Вие сте хора със страшно добри сърца!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай